Huur prijzen

Wij hebben een winkel in Den Haag en bieden daar ruimte voor particulieren en bedrijven aan, om zichzelf te promoten. Dit kan doormiddel van reclame of door producten te verkopen. Graag wil ik beginnen met het uitleggen hoe de productverkoop gaat:

U kunt ons concept gebruiken als tweede (of derde, vierde…) filiaal van uw eigen winkel, of als u een webshop heeft, kunt u het gebruiken als eerste filiaal.

Er zijn in onze winkel verschillende mogelijkheden:

Een van de mogelijkheden is om bij ons een complete stellingkast huren en hierop uw artikelen uit te stallen, maar u kunt ook alleen één plank van een kast huren.

heeft u kleine of krasgevoelige artikelen dan kunt u bij ons ook een stoffen plankbekleding huren, behalve de functionaliteit biedt dit ook een extra uitstraling en valt het meer op dan kasten zonder.

Het enige dat u hoeft te doen is een display optie te kiezen. De spullen neer te zetten of dit door ons te laten doen als u te ver weg woont.

U bepaalt zelf de prijs van de artikelen. Uiteraard werken wij met een contract en een borg van € 30,-. De opbrengst van de goederen in uw kast zal door ons worden bijgehouden en per 2 weken aan u worden overgemaakt.

Hieruit onder vertel ik u graag welke display opties wij aanbieden.

Reclameborden

Boven onze stellingkasten hebben wij mooie reclameborden hangen waar uw reclame in geplaatst kan worden. Deze reclameborden hebben het formaat van 50x50cm. De reclame wordt ook op onze website vermeld. Hieronder een overzicht van de kosten: Reclamebord boven de stellingkasten € 50,00 p.m.

Plankbekleding

Om uw spullen in onze stellingkast of op onze plank nog verhuren wij plankbekleding. Door de gekleurde ondergrond van de plank valt uw product beter op. De kosten van de bekleding geld voor het hele termijn en zal vervangen worden bij beschadiging.

Verkoop op afstand

Ook hebben wij een extra service als u te ver weg woont of slecht ter been bent. Het is een mogelijkheid om de spullen naar ons toe te sturen, bij aankomst zullen wij de items labelen en uitstallen. Na het huurtermijn zullen wij alles weer netjes opruimen en indien gewenst terug sturen. En uiteraard het financiële gedeelte verder afronden. Hieronder een overzicht van de kosten: Verkopen op afstand, naast de kosten van de displays € 15,00 p.w.

Stellingkast

Ons meest gangbare optie is een stellingkast.
Hier heeft u de mogelijkheid om de complete kast te huren of per plank.

Om het helemaal af te maken verhuren wij hier ook plankbekleding bij indien gewenst.

Hieronder een overzicht van de kosten:
Een kast (180 x 90 x 40 cm) 5 planken: € 35.00 p.w.
Een plank in de kast (90 x 40 cm) € 9.50 p.w.

Etalagekast

Een wat meer opvallendere optie is onze etalagekast.

Dit is een grote kast die voor onze winkelruit staat zodat deze van straat goed te zijn is.
Hierin zijn mooie “lokkertjes” uit te stallen zodat klanten op straat weten dat er in de winkel meer te halen is van uw mooie producten.

Hieronder een overzicht van de kosten:
Een etalagebox (36x36cm) € 7.50 p.w.p.vak
Hele etalagekast € 60.00 p.w.

Kledinghanger

Onze volgende optie is een kledinghanger.

Om het voor alle klanten eerlijk te houden verhuren wij per kledinghanger en niet per kast.
(in een kast kunnen bv. 5 winterjassen of 20 t-shirts, omdat we hebben gekozen dat u per kledinghanger betaald, betaald iedereen hetzelfde.)

Hieronder een overzicht van de kosten:
Een kledinghanger/kledingstuk € 5.00 p.w.

Vitrinekast

Een andere optie is de vitrinekast. (Hoogte ca. 190 cm. Diepte 45 cm, breedte 45 cm.)

Hier kunt u samen met de andere huurders uw items in kwijt die diefstalgevoelig zijn of juist breekbaar zoals porselein of glas.
De vitrinekast staat vlakbij de kassa ,zodat er continue toezicht op is.
Ook kunnen kopers de items niet vast houden zonder ons mede weten omdat de vitrinekast gesloten is en enkel door de verkoper geopend kan en zal worden. Hierdoor kunnen wij er beter voor zorgen dat uw kostbare producten niet kapot gaan of gestolen worden.

Hieronder een overzicht van de kosten:
Vitrineplank klein € 7.50 p.w.

Vitrineplank groot € 7.50 p.w.

Vitrinekast groot € 75.00 p.w.

Pallet

Ook hebben wij grote pallets als aanbod mogelijkheid, hierop kunt u grote partijen of grotere items kwijt.

ls u bijvoorbeeld autobanden wilt verkopen of een hele partij boeken, dan kunt u die prima uitstallen op een pallet van ons.

Hieronder een overzicht van de kosten:
Een pallet (80x120cm) € 45.00 p.w.

Vitrine toonbank

Ook hebben wij voor de wat diefstal gevoeligere of kleine items ook een mooie antieke toonbank in de winkel staan waar u per lade een stukje van kunt huren.

Hieronder een overzicht van de kosten:
Bovenste lade € 10,00 p.w.
2de lade € 9,00 p.w.
3e lade € 8,00 p.w.
4e lade € 7,00 p.w.
Als er een lade uit moet dan, wordt de prijs van zowel: de lade die eruit gaat als de die gebruikt wordt betaald.
vb: 2 e lade wordt gebruikt €9,00 + de 1ste lade die eruit moet €10,00 = €19,00 per week.