Kerstmarkt 2016 - Uw Winkeltje Scheveningen (Fysieke Marktplaats)
Kerstmarkt 2016, speciaal voor kerst geven wij iedereen die deze dagen in de winkel komt 10% korting op alle huren.
 
Onze gezellige kerstmarkt is op 11 december 2016 van 12.00 tot 19.00
 
De koude wintermaanden zijn weer aangebroken en de gezelligste tijd van het jaar staat voor de deur.
Laat je betoveren door de sprankelende kerstlichtjes in de gezelligste straat van Scheveningen, de Keizerstraat
 
Lokaal volk en toeristen komen hier samen om met elkaar de gezelligste tijd van het jaar te vieren, Kerst!
Cadeau inspiraties worden hier opgedaan en ingekocht.
Ook is er plek voor biologische producten en heerlijke delicatessen die geproefd worden bij de warmte van het kampvuur.
 
NEDERLANDS GROOTSTE KERSTPAKKET
Ook dit jaar kun je weer kans maken op een reusachtig en waanzinnig groot kerstpakket, gevuld door de winkeliers van De Keizerstraat!
Wanneer je binnenkort bij ons aankopen doet ontvang je dit lot.
Vul en lever ‘m in in één van onze winkels en wie weet win jij 11 december 2016 ons rijkgevulde kerstpakket! (verkrijgbaar vanaf 25 november 2016)
Je kunt onze winkel vinden in de Keizerstraat 118.
Onze voorbereidingen begonnen al tijdens de Light Walk voor de kerstmarkt Keizerstraat, aangezien wij toch tot 23.00 open waren hebben wij voor de winkeliersvereniging ruim 300 pennen in gepakt, voor de kinderen van het winkelend publiek. Natuurlijk was de Kerstman ook aanwezig. Vandaag (zondag 11 december) hadden we een kerstmarkt in de Keizerstraat in Den Haag (Scheveningen). Met een super gezellige kerstmarkt en andere leuke activiteiten zoals: Een authentieke Kerst huisjes op het Prins Willemplein, ook is er een gezellige markt met kraampjes in de straat waar live muziek, winterse hapjes en drankjes te vinden zullen zijn.

Ook kon men door te winkelen weer kans maken op een super leuk kerst pakket met oa een cadeaubon van ons (een plank huur voor een maand GRATIS!!). (de bon krijg je bij een aankopen in de Keizerstraat bij een van de winkels en natuurlijk bij onze winkel Uw Winkeltje).

Er zijn momenten geweest dat we wel ruim 40 klanten op hetzelfde moment in de winkel hebben gehad. Dit was een drukte die ons een goed en warm gevoel gaf. Ook hebben we dit jaar het record te verbroken van vorig jaar toen werd er de langste kerststaaf van Nederland gemaakt van maar liefst 30 meter. Dit jaar werd deze maar liefst 50 meter te halen. Na het behalen van het record werd deze GRATIS uitdelen aan de winkelende klanten en voorbijgangers en natuurlijk de winkeliers niet te vergeten.

De langste banketstaaf wordt gemaakt door het Hofje van Noman. Ook waren er leuke workshops: Kerstballen versieren voor € 2.50 bij Boekhandel Scheveningen Kerstlichtjes knutselen KopS Kunst op Scheveningen geeft om 14.00 en om 16.00 workshops kerstlichtjes en schatkistjes maken gegeven voor de kids waarvan de opbrengst gaat naar Stichting Het Vergeten Kind. Stichting Anton Constandse gaat een leuke kerst knutsel workshop geven die dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *