Scheveningen Light Walk 2017

Op zaterdagavond 9 december 2017 vindt de 2e editie van dit vorig jaar zo enthousiast ontvangen wandelevenement plaats!

Vorig jaar begin oktober al volledig volgeboekt. Door dit succes denken we dat we dit jaar nog eerder vol zullen zijn. Wacht niet te lang met inschrijven, want vol is echt vol! Tijdens de Scheveningen Light Walk kom je bijzondere licht-, geluid- en vuuracts tegen. Kunstenaars, Scheveningse organisaties en bedrijven werken mee aan diverse lichtacts.

Dit jaar drie afstanden. Op veler verzoek een kortere tocht er bij van 7,5km. Verder blijven de 12,5 en 18,5 km erin. De 2 langste afstanden starten op de boulevard voor de Pier en wandelen over strand, door duinen, bos, parken, bekende Scheveningse wijken, de havens en dwars door Madurodam om vervolgens te finishen op de Pier! De 7,5km zal vanuit Madurodam vertrekken.

Waan je af en toe in een wonderbaarlijke sprookjeswereld. Winterse kou, donkere avond, passie en romantiek uit vervlogen tijden. Afgewisseld met de meest moderne lichttechnieken. Kortom, de Scheveningse Light Walk is een belevingsevenement waar je het nog lang over zult hebben. Een sprookje wordt waarheid!

lees hier hoe het de Scheveningen Light Walk 2016 was: www.uw-winkeltje.nl/scheveningenlightwalk2016

 

KNRM Scheveningen

De KNRM is een zelfstandig opererende, ongesubsidieerde, organisatie die kosteloos mensen redt op zee en open water. De professionele vrijwilligers kunnen hun werk niet doen zonder jouw steun. Er is voor iedereen een passende manier om te helpen. De KNRM bestaat uit 1.300 vrijwilligers, zowel de vrijwillige redders als de helpers aan de wal. Ondersteund door enkele beroepsschippers en personeel van het hoofdkantoor IJmuiden.

Donaties
De belangrijkste mensen zijn, naast onze 1.300 vrijwilligers, onze donateurs, de zogenaamde Redders aan de Wal. Ook giften helpen onze redders het, zo belangrijke werk, te doen.

Meer informatie: www.knrm.nl

Het goede doel: KNRM Scheveningen

Het Scheveningse reddingstation van Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) is niet alleen onderdeel van onze wandelroute; het is tevens het goede doel van de Scheveningen Lightwalk. De vrijwillige redders van KNRM Scheveningen komen jaarlijks tussen de 100 en 150 keer per jaar in actie. Voor zwemmers en watersporters, maar ook voor de beroepsvaart. Dag en nacht, zomer en winter en onder alle (weers)omstandigheden. Daarbij is de KNRM voor haar voorbestaan volledig afhankelijk van goede gevers: donateurs en sponsors. De KNRM ontvangt geen overheidssubsidie. Help mee dit levensreddende werk in stand te houden door een kleine, tastbare bijdrage te doen als onderdeel van jouw inschrijving. Je kunt kiezen uit:

 

Ik draag bij aan

Aanschaf brandstof: 1 euro
Aanschaf brandstof: 5 euro

Aanschaf reddingsvest: 1 euro
Aanschaf reddingsvest: 5 euro

Aanschaf thermokleding: 1 euro
Aanschaf thermokleding: 5 euro

Aanschaf portofoon: 1 euro
Aanschaf portofoon: 5 euro

Aanschaf brancard: 1 euro
Aanschaf brancard: 5 euro

Aanschaf AED: 1 euro
Aanschaf AED: 5 euro

Aanschaf EHBO-opleiding: 1 euro
Aanschaf EHBO-opleiding: 5 euro

Om de redders paraat te houden, moet dagelijks worden geïnvesteerd. Elk jaar is ruim 100.000 euro nodig om het reddingstation in Scheveningen 24 uur per dag draaiende te houden. Daarbij maken vele kleintjes de benodigde grote. Daarom alvast bedankt voor jouw eventuele bijdrage. De reddingbootbemanning wenst je een geweldige Lightwalk. En graag tot ziens in ons boothuis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *