Kerst in de Keizerstraat bij Uw Winkeltje Scheveningen de Fysieke Marktplaats

Kerstmarkt in de Keizerstraat

Onze voorbereidingen begonnen al tijdens de Light Walk voor de kerstmarkt Keizerstraat, aangezien wij toch tot 23.00 open waren hebben wij voor de winkeliersvereniging ruim 300 pennen in gepakt, voor de kinderen van het winkelend publiek. Natuurlijk was de Kerstman ook aanwezig. Vandaag (zondag 11 december) hadden we een kerstmarkt in de Keizerstraat in Den Haag (Scheveningen). Met een super gezellige kerstmarkt en andere leuke activiteiten zoals: Een authentieke Kerst huisjes op het Prins Willemplein, ook is er een gezellige markt met kraampjes in de straat waar live muziek, winterse hapjes en drankjes te vinden zullen zijn.

Ook kon men door te winkelen weer kans maken op een super leuk kerst pakket met oa een cadeaubon van ons (een plank huur voor een maand GRATIS!!). (de bon krijg je bij een aankopen in de Keizerstraat bij een van de winkels en natuurlijk bij onze winkel Uw Winkeltje).

Er zijn momenten geweest dat we wel ruim 40 klanten op hetzelfde moment in de winkel hebben gehad. Dit was een drukte die ons een goed en warm gevoel gaf. Ook hebben we dit jaar het record te verbroken van vorig jaar toen werd er de langste kerststaaf van Nederland gemaakt van maar liefst 30 meter. Dit jaar werd deze maar liefst 50 meter te halen. Na het behalen van het record werd deze GRATIS uitdelen aan de winkelende klanten en voorbijgangers en natuurlijk de winkeliers niet te vergeten.

De langste banketstaaf wordt gemaakt door het Hofje van Noman. Ook waren er leuke workshops: Kerstballen versieren voor € 2.50 bij Boekhandel Scheveningen Kerstlichtjes knutselen KopS Kunst op Scheveningen geeft om 14.00 en om 16.00 workshops kerstlichtjes en schatkistjes maken gegeven voor de kids waarvan de opbrengst gaat naar Stichting Het Vergeten Kind. Stichting Anton Constandse gaat een leuke kerst knutsel workshop geven die dag.

Wilt u meer foto's zien klik dan op deze link: http://uw-winkeltje.nl/portfolio/kerstmarkt-2016/ ‎

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *