koningsdag-uw-winkeltje-1

Koningsdag 2017


Ook dit jaar wordt Koningsdag nog specialer omdat koning Willem Alexander 50 jaar wordt!
Donderdag 27 april van 12:00 tot 18:00 is er in de Keizerstraat weer de gratis vrijmarkt voor Koningsdag.
Kom naar de Keizerstraat en wie weet vind jij bijzondere schatten op de vrijmarkt!
Ook dit jaar zijn er in ieder geval weer GRATIS IJSJES voor ALLE lieve kindertjes.

Workshop Koningsdag 2017

Dit jaar zullen wij enkele workshops geven, de opbrengst gaat naar het goede doel.
Workshops worden gegeven van 11.00 – 13.00 en kosten va. € 2.00 per workshop.
We zullen een workshop Koningsdag schilderij maken, Delftsblauwe werkjes en windmolens maken.
Komt u ook gezellig knutselen voor het goede doel?

Koningsdag in Scheveningen

Oranje Pierfe[e]sten De Pier brengt Koningsnacht en Koningsdag terug naar Scheveningen Bad! Op dinsdagavond 26 en woensdag 27 april worden in samenwerking met diverse partijen drie Pierfe[e]sten georganiseerd in de Haagse badplaats: op Koningsnacht het Oranje Bal met een geweldige line-up, op Koningsdag is er een overdekte vrijmarkt, en op de avond van de 27e organiseren PIP en Zeezout een dancefeest op De Pier in Scheveningen.

Koningsnacht op De Pier
Op 26 april vindt in samenwerking met PTC de eerste editie van het Oranje Bal plaats met optredens van onder andere New Cool Collective, Roog & Erick E, Tabass-co Sound System, Me & Mr. Jansen en Dennis Quin en De Kraaien.
Het Oranje Bal start om 18:00 uur op de FoodBoulevard met podia tussen de diverse barretjes en streetfood concepten en duurt tot 02.00 uur ’s nachts.
Met een gevestigde line-up, eigentijdse streetfood- en drinkconcepten en genoeg ruimte om lekker te borrelen en feesten wordt het gegarandeerd een mooie avond!

Koningsdag op De Pier
Op Koningsdag zelf, woensdag 27 april, is De Pier tevens Oranjegezind met de enige overdekte vrijmarkt in de regio Haaglanden en verrassende activiteiten.
Families, kinderen en particulieren zijn van harte uitgenodigd en kunnen een plekje reserveren voor het verkopen van hun waar of het showen van hun kunsten op het open podium.

Koningsdàch op De Pier
Pip en ZeeZout presenteren woensdagavond Koningsdàch op De Pier. Met drie area’s zowel binnen als buiten, en enkel koningen op de line-up.

Programma 26 en 27 april
Het programma op Koningsnacht en Koningsdag ziet er als volgt uit:

26 april 18:00-02:00 uur — Oranjebal met optredens van o.a. New Cool Collective, Roog & Erick E, Tabass-co Sound System, Me & Mr. Jansen en Dennis Quin Tickets vanaf 10 euro.
27 april 10:00 uur-16:00 uur — Overdekte vrijmarkt voor en door kinderen en particulieren, open podium, diverse kinderactiviteiten en -workshops.
27 april 18:00 uur-02:00 uur — Koningsdâch op De Pier door PIP x Zeezout. Line-up: FunkinEven, Tom Trago, Job Jobse, Dollkraut, Elias Mazian, Philou Louzolo, Woody, Halve Soul en Niek Ta Mère.
Bekijk hier ons agenda voor dit evenement en nog vele andere:
www.uw-winkeltje.nl/activiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *