Wat doen we?

Wij hebben in de Keizerstraat 118 in Scheveningen (Den Haag) een winkel waarin wij particulieren en bedrijven de mogelijkheid geven hun product(en) bij ons in de winkel te verkopen. U kunt per week een kast of plank huren en inrichten met te verkopen spullen. Hier bent u zelf de baas, u bepaalt de prijs, etaleert uw spullen en bepaalt wat er verkocht wordt, nieuw, gebruikt of zelfgemaakt. Klanten vinden in onze vestiging een uitgebreid en steeds wisselend aanbod van nieuwe en tweedehandse spullen, maar ook eigen creaties van kunstenaars en creatievelingen. Door de grote variatie producten krijgen we ook een grote variatie klanten. Onze winkel is een fysieke Marktplaats.

Ondernemers:

Mensen met een fysiek pand die graag een tweede filiaal erbij willen hebben maar niet duizenden euro's willen investeren en spenderen aan een locatie. Die huren bij ons een ruimte zodat wij het voor hun kunnen verkopen. Deze optie bespaard hun geld, personeel en andere bijkomstigheden.

Webshops:

Webshops is helemaal van deze tijd. Maar er zit wel een klein nadeel aan, het is vaak onpersoonlijk en de klant kan niks zien, voelen, ruiken of proeven. Hier komen wij met een oplossing! Webshops huren bij ons een ruimte en stallen hier hun producten.. de klanten kunnen bij ons in de winkel alles ervaren en direct kopen. Als ware heeft de webshop een echt filiaal dan, een echt EXPERIENCE CENTER!

Hobbyisten:

Er zijn veel creatieve mensen op de wereld die de mooiste werken maken. Vele doen dit uit hobby en zijn het liefste gewoon bezig met hun hobby. Maar zoals iedereen wellicht weet.. een hobby is duur en wat is er mooier dan een hobby die zichzelf betaald. Hobbyisten of kunstenaars zoals wij ze liever noemen, brengen hun kunstwerken naar ons toe en wij verkopen die voor hun. Zo kunnen ze doen wat ze het liefste willen en wij regelen de rest.

Particulieren:

Vaak worden wij gebruik door mensen die de zolder hebben opgeruimd. Of de kinderkamer hebben leeg gemest en het speelgoed waar ze te oud voor zijn bij ons brengen om te verkopen. Soms gebeurd het wel eens dat er iemand overlijd en de na bestaande geen plek hebben voor de achter gebleven spullen. Dit wordt vaak naar onze winkel gebracht om het te verkopen, zo zijn ze de spullen kwijt EN krijgen ze er geld voor. Er hoeven geen afspraken meer gemaakt te worden, die vervolgens niet nagekomen worden. Ellenlange onderhandelingen over de prijs, onze prijs is de vaste prijs. Geen gedoe met wisselgeld. Geen ongure types aan de deur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *